Beach 2011? Nedräkning.....

48 dagar kvar till 1 juli som jag hade satt som mitt måldatum, 48 dagar som känns alldeles för kort för att nå dit jag vill. När jag började träna i januari trodde jag att det skulle vara lättare att bli smal om jag bara tränade som jag hade tänkt.

Så var dock inte fallet. Jag har kämpat på med träningen och visst har den gett resultat, jag har inget ryggont längre, jag orkar mycket mer, är piggare och har blivit grymt mycket starkare än jag var innan. Men jag har inte blivit så mycket smalare. Och tyvärr ville jag ju verkligen bli smalare så lite besviken känner jag mig allt.

Men det är 48 dagar kvar, 48 dagar som jag ska ta tillvara och verkligen kämpa. Har infört Olgas regel om 3 fria måltider på en vecka. Det vill säga tre måltider varje vecka så kan du äta vad du vill utan att tänka efter hur nyttigt det är. Att proppa godis en fredagkväll räknas som en måltid. Så jag har gjort av med två av mina fria denna vecka, ikväll. En kvar. Den ska förvaltas väl.

Veckans träning har sett ut som följer:
Måndag: cykling 13 km, 1 timmes promenad i sakta mak.
Tisdag: cykling 13 km, en halvtimmes intensiv kettlebellträning
Onsdag: "funktionell träning" bar stenplattor i mängder upp och ner för en slänt i trädgården, tog typ 2 timmar och mina armmuskler brann efteråt.
Torsdag: cykling 13 km, 1 timmes promenad i sakta mak.
Fredag: 1 timmes promenad i sakta mak.

(Lördag är tanken pw 30 minuter och 30 minuter kettlebell, söndag pw 45 minuter, lättare styrkepass)

Hur mycket skillnad kan 48 dagar göra? Jag har vägt och mätat mig idag så om 48 dagar får vi se vad man kan förändra på den tiden, förhoppningsvis nånting......

Kommentarer
Postat av: Anna Gustavsson

Hej vännen!

Jag är sååå stolt över att du testar dessa motionspass... Själv är jag ju så feg att jag enbart fortsätter med mina skogspromenader. Det är dock skönt och helt underbart!

Hoppas du vinner detta race!

Kram Anna

2011-05-24 @ 21:19:04
URL: http://skrivanne.wordpress.com
Postat av: pia

Heja Anna! Jag tycker att du är alldeles fantastikst duktig, du har förändrat ditt liv mycket! Hoppas att du kan få se det resultat du vill, men jag tycker att du är fin oavsett:)

KRAAAM

2011-05-29 @ 14:39:28
URL: http://baramittlillahem.se
Postat av: Fru S

Tack för peppet tjejer, ja nu önskar jag verkligen resultat efter allt slit.

2011-06-03 @ 18:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0