Hoppet tänds..

Kan det verkligen vara så att LCHF är grejen för mig? Att jag kanske äntligen ska bli mig själv igen (så känns det, som kroppen jag ser i spegeln inte är min). Jag känner mig försiktigt hoppfull, i och för sig så brukar det vara lätt att gå ner de första fyra kilona, det är sen det brukar stanna till, men det känns på ett annat sätt nu. Mest för att jag inte känner att jag har svårt att hålla dieten. Inget sötsug alls. Ibland blir jag sugen på en macka, men då brer jag mycket bregott och lägger tre skivor ost på en Finn Crisp så går det över. Annars kan det vara det där rastlösa suget, att man inget har att göra så då vill man stoppa nåt i munnen.

Men förutom det, inget sug. Inget jobbigt alls. Jag är såld på LCHF. Jag som alltid tyckt att LCHF:are betett sig lite sektliknande. Nu efter bara tre veckor är jag redo att leda sekten haha.


Ni har sett den förr, målbilden! Jag längtar dit och hoppas att jag kommer fram.


I love LCHF

0,9kg denna vecka. Minus 3,5 kg på tre veckor. Jag gråter inte direkt ;)

Festoutfit


Jag och maken ska på fest imorgon kväll med min allra finaste arbetskompis och hennes kärlek, ser fram mot det, en kväll med barnvakt och trevligt sällskap kan aldrig bli fel. Beställde detta halsband av Veronika på Soul The Sing och fick hem det idag så jag planerar min festoutfit efter det. Vi ska vara ute, eller i ett partytält så det beror ju lite hur vädret blir, men jag tänker svart och jeans precis som på bilden, fint väder, svart omlottklänning + jeansjacka, dåligare väder, svart omlotttop, svarta smala jeans + jeansjacka. Och så de här skorna till.

Funkar det tror ni?

Glada kläder och skor

Försöker att inte alltid klä mig i vitt och svart, försöker vara lite glad i kläderna ibland.


4 skolavslutningar på en dag

Full rulle hela dagen för att hinna runt på alla skolavslutningar, lilleman var rätt less innan vi var klara, men ändå en fin dag med glada barn och jordgubbstårta till efterrätt för att fira sommarlovet (fast jag åt bara grädde och jordgubbar)

Mina två stora skolbarn, Tedde gick ut femman och Greta trean idag.


Vecka 2

Minus 1 kg, Lchf is da shit :)

Sommarhus

Senaste veckans högrtyck, idag har vi till exempel haft 31 grader varmt i skuggan, har ju precis som alla andra år resulterat i ett riktigt försummat hus, det är stökigt och smutsigt och tvätten hopar sig, ingen orkar med sånt i denna värme.

Satt just och tänkte vad skillnad är då man åker utomlands, man upplever ju sällan värmen lika tröttande då, men det är klart ligga i en solstol, äta på restaurang och bara ha det gott är ju helt oki sysselsättning då det är varmt, här hemma försvinner ju inte måstena bara för att solen skiner.


Det funkar?

Eller nåja, allt brukar funka vecka ett. Men i alla fall, minus -1,6 kg första veckan på LCHF. Tack vågen. "Bara"
12,4 kg nu då ja....

Vi har flyttat ut

Några fina dagar med solsken och behaglig värme har gjort att flyttat ut livet till gården. Tänk vad lättsam tillvaron blir då man sitter ute och njuter av vädret. Igår satt vi ute nästan hela kvällen, grillade, lyssnade på musik, bara var. Underbart härligt.

Och imorse började vi dagen med frukost på bron. Jag trivs när det är så.


Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0