Vardag välkommen!

Börjar om efter semestern med ledig måndag, men sen börjar jag jobba igen, känns helt okej faktiskt. Gillar vardagen, då allt blir som vanligt, ordning och reda. Rätt barn i rätt sängar i rätt tid på kvällarna. Skola, jobb, storhandlingar och middagar vid fem. Rutiner är mina vänner. Jag mår bäst när allt är som det ska vara.

Så i veckan smygbörjar jag med min vardag, jobb, träning och så vidare. Och nästa vecka börjar allvaret för de stora barnen. Maken är ju tyvärr för tillfället utan jobb efter att Onoff gick i konkurs för några veckor sedan, men jag håller alla tummar jag har att det snart blir nytt jobb och ny vardag för honom med.

Är inte hösten underbar? Känner ni inte hur lycklig man blir av att få tända ljus igen, över att få ta på mysiga koftor, tjocka strumpbyxor och goa sjalar igen? Den höga luften som gör så gott i lungorna och känslan av nystart? Jag älskar den tiden på året!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Är likadan, tar ut höstlyckan i förskott här hemma. Idag ska jag köpa ljung till utekrukorna tänkte jag. Lite höstigt så där fastän jag har min fina blåa sommarklänning på mig som jag köpte när du var med. Fast med senapsgula tights blir den nog höstig till slut den också:)

2011-08-15 @ 10:28:41
Postat av: Catarina

Ja, hurra för rutiner igen :) Det enda negativa är strumporna, jag hatar verkligen att ha strumpor på mig :D

2011-08-15 @ 12:00:53
URL: http://batmamma.bloggplatsen.se
Postat av: sevendaysaweek

sv: men åh, tack så hemskt mycket!

2011-08-15 @ 18:31:29
URL: http://www.sevendaysaweek.se
Postat av: anna

Helena, ursnygg kommer den bli med de gula till.Cat, jag älskar strumpor, avskyr barfota :)2011-08-15 @ 22:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0