Äntligen ett gott Lchf-bröd
Har testat både Oopsies och Pones innan men inte gillat dem alls, men nu har jag hittat ett recept på matklubben som jag tyckte blev riktigt gott.
50 gr fetaost
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Smula fetan, blanda väl med ägg och yoghurt, i med hus och bakpulver, bland igen. Låt degen stå och svälla i minst tio minuter, forma sedan bullar och lägg på bakplåtspapper, grädda i 20 minuter i 200 grader, låt dem svalna innan du flyttar dem :)
50 gr fetaost
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Smula fetan, blanda väl med ägg och yoghurt, i med hus och bakpulver, bland igen. Låt degen stå och svälla i minst tio minuter, forma sedan bullar och lägg på bakplåtspapper, grädda i 20 minuter i 200 grader, låt dem svalna innan du flyttar dem :)
Kommentarer
Trackback